Onze diensten

Hieronder kunt u al onze diensten bekijken, u kunt gemakkelijk een offerte opvragen via de contact pagina. Heeft u vragen of staat er een dienst niet tussen? Neem dan gerust contact op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Schoonmaak

Van schoonmaak voor de particuliere markt tot aan de zakelijke markt, kantoren, portieken, fabrieken. Wij doen dit allemaal.

Glasbewassing

Van traditioneel zemen tot aan telewash, voor de particuliere en zakelijke markt. Van hoge gebouwen tot aan de standaard rijtjeswoningen.

Ontruimingen

Het ontruimen van woningen of het ontruimen van kantoren, wij ontruimen de locatie en voeren de spullen professioneel af.

Opleveringen

Het opleveren van uw nieuwe woning of na het verkopen van uw woning? Heeft u een nieuw kantoor en wilt u alles opgeleverd hebben voordat u er in trekt? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels, tuinen, terrassen het is voor ons geen probleem, zowel het stralen van uw gevel als het hete hogendruk reinigen van uw gevel. Alles is bij ons mogelijk.

ANTI Spin

De maanden maart/april en september/oktober zijn de ideale spinnen maanden, met onze middelen kunnen wij snel en effectief de spinnen verwijderen voor zeker een jaar.