Glasbewassing

Bij 010-Multiclean begrijpen wij dat de uitstraling van uw bedrijfspand of woning begint bij heldere en schone ramen. Daarom bieden wij hoogwaardige glasbewassingsservices aan die uw ramen weer laten stralen.

Onze ervaren glazenwassers staan klaar om de klus te klaren, ongeacht de omvang van uw pand. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, winkel, appartementencomplex of particuliere woning, wij leveren altijd professioneel werk met aandacht voor detail.

Wat wij bieden:

  1. Grondige Reiniging: Onze glazenwassers zorgen voor een grondige reiniging, waarbij vuil, strepen en vlekken worden verwijderd, zowel aan de binnen- als buitenzijde van de ramen.
  2. Veiligheid voorop: Wij hechten groot belang aan veiligheid. Wij zijn ervaren in veilig werken op hoogte en maken gebruik van professionele apparatuur om de klus op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.
  3. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elk pand uniek is, daarom bieden wij flexibele schema’s aan die passen bij uw behoeften en planning.
  4. Milieuvriendelijke Aanpak: Onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk, zodat wij niet alleen voor schone ramen zorgen, maar ook rekening houden met het milieu.

Wilt u uw ramen laten stralen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek de voordelen van een helder uitzicht met 010-Multiclean.
Klik hier om direct contact op te nemen.